Karin Bar

Välkommen Karin!
Hummingbird Grupp & Konferens har fått fin förstärkning i laget! Vi välkomnar Karin Bohlin Sauce, en driven projektledare som kommer från BCD Meetings and Events, där hon också skapat grupparrangemang av olika slag. Karin har bott i både London och Spanien och har stor erfarenhet från branschen. Karins egna favoritdestinationer är just Spanien och Sydamerika. Läs mer!

Gruppbild Berlin med Trabi jan 2016

Ont om tid?
Vi märker att fler kunder behöver alternativ till den traditionella torsdag-söndag-konferensen. Det finns många resmål som fungerar alldeles utmärkt för två nätter! Vi hjälper er att maxa tiden och budgeten. Spara in en hotellnatt och få mer över för annat än boende. Prag, Berlin, Amsterdam, London, Riga, Köpenhamn med flera.
Prisexempel 2 nätter, del i dubbelrum, flyg och transfer från ca 3.990/person. Läs mer!

Prag huvudbild

Konferens i Prag
Prag har alltid funnits på ”konferenskartan” men har fått ett rejält uppsving den senaste tiden. Liten mysig stadskärna, mycket att se och uppleva utanför konferenslokalen, fortfarande bra prisbild, trevliga hotell och bra förbindelser. Vår Karin är precis uppdaterad. När vill ni åka?
Prisexempel 2 nätter del i dubbelrum, flyg och transfer från SEK3.990. Läs mer!

humming_150

Hummingbird Grupp & Konferens
Hummingbird Grupp & Konferens on line – vi implementerar nu ett nytt projektsystem! Alla offerter och bekräftelser skickas framöver digitalt – du får en länk, loggar in och kommunicerar med oss via systemet. Lätt som en plätt!

Varma vårhälsningar
Hummingbird Grupp & Konferens

Bildresultat för vårblommor bilder tecknade

Anna, Erika, Ewa, Flora, Jessica, Karin och Ulf

Vi på Hummingbird Grupp & Konferens är helt specialiserade på konferens- och specialresor. Resor utöver det vanliga. Vi har en gedigen erfarenhet och kunskap här i huset, ett fantastiskt kontaktnät och en förmåga att komma bakom kulisserna. Vi tar vara på destinationens pärlor och lyfter fram det som verkligen intresserar deltagarna. Vi skapar passion, lust, engagemang och glädje! Verksamheten startade 1947, fast vi som jobbar på Hummingbird är något yngre…