Herrgården sommar 1500x1125

Gibraltar Herrgård

På Gibraltar Herrgård i centrala Göteborg finns vi på Hummingbird Grupp & Konferens. Här samsas vi med våra systerföretag: Hummingbird Lifestyle Travel, Viva Italia, Croatia Yacht Club, Prima Travel, African Tours & Safaris samt Italienska Konsulatet. Det surrar av entusiasm och det hörs glada tillrop mellan de gamla charmiga träväggarna som spikades upp redan år 1840! Vårt systerföretag Poseidon Travel håller till i Helsingborg.

Ulf HansenUlf Hansen

brinner för aktiva och upplevelserika resor. Är ofta just hemkommen från en exotisk vandring, safari, paddling, kryssning eller annat äventyr. Ulf har blivit utsedd till årets entreprenör, bott i Sydafrika och i omgångar även på Mauritius. Intressen vid sidan av resor är triathlon, kajaking, god mat och friluftsliv. Gärna i kombination. Ulf är också konsul för Italien.

 

ewa_150Ewa Bjurström

är alltid precis hemkommen från en resa. Kina, Dubai, Sydafrika eller Guatemala. Ewa brinner för sina specialarrangerade gruppresor med företag och privatpersoner. Har man haft Ewa som guide en gång reser man ogärna med någon annan sedan. Dörrar öppnas och saker som man trodde var ogenomförbart händer när hon är med. Missa inte hennes årliga julshoppingresa till Beijing i december. Ewa är också konsul för Guatemala.

 

Anna Lorin RappeleringAnna Lorin

”New York is the place to be” om du frågar Anna, som har varit i staden som aldrig sover vid ett flertal tillfällen och aldrig kommer få nog. En promenad i Central park eller en fika i Soho är något man inte missar. Att Anna skulle hamna i just resebranschen var inte självklart men efter några säsonger i svenska fjällen var det dags att hitta på något med livet och en utbildning till resekonsult var precis vad det fick bli och nu är hon där för att stanna. Genom åren har projekten blivit många, stora som små, var och ett har sin egna charm, framförallt mötet och kontakten med människan är det som gör just detta jobb till det absolut bästa.

Karin Bohlin Sauce bilKarin Bohlin Sauce

Med rötter i Uppsala och efter flera år i Spanien och England hittade Karin sitt hem på den svenska västkusten. Hon har lång erfarenhet av att anordna konferensresor och är en sansad & förtroendeingivande projektledare med järnkoll på detaljer, budget samt service & kommunikation. Karin har arbetat med allt från nationella & internationella möten, kick-offer och företagsfester till långväga konferensresor och produktlanseringar. Karins passion för det spanska språket och kulturen samt salsamusik och dans – gör Spanien och Sydamerika till hennes allra främsta resmål för såväl konferens som semesterdestination.

Daniel Jildefjord AlpernaDaniel Jildefjord

Fick smak för resebranschen efter att ha tillbringat några år i Alperna, England och USA. Har lång erfarenhet av att jobba med både försäljning och projektansvar inom företagsresor. Både i jobb och privat så uppskattar Daniel resor som innehåller naturnära aktiviteter och upplevelser. Semestrar, sommar som vinter, tillbringas gärna i Alperna. Favoritdestinationerna där är många men områdena runt Dolomiterna kommer alltid högt på topplistan.  På närmare håll så tillbringar familjen gärna tid på en av planetens vackraste platser – Bohuslän.

 

miapiasvartvitMariaPia Thellner

Började hos oss hösten 2016 men är långt ifrån någon nybörjare i branschen. Har genom åren som projektledare haft förmånen att få arbeta med de flesta typer av uppdrag. Allt från studieresor, konferenser, kick-offer och jubileumsfester till världsomspännande uppdrag som löpt under flera år. Har sett mycket av världen och besökt många härliga ställen, men platser som har en speciell plats i hjärtat är Vancouver,  Lake District i norra England och på närmare håll Ven. När hon inte tränar familjens hund, spelar hon tennis så ofta hon kan och när en dröm om att få se alla fyra Grand slam turneringarna på plats.