Benidorm är en av Spaniens äldsta och mest välbesökta destinationer. Vi väljer att resa hit under november då klimatet påminner om en skön svensk vår. Lämna gråvädret och istället strosa i stilla mak längs med strandpromenaden, stanna och prata, sitta med en kaffe, äta gott, ta en drink och titta på folklivet.

Benidorm är bra som utgångspunkt om man vill hyra bil, vandra eller spela golf. Vi arrangerar turer till Alicante och Valencia och även kortare och längre vandringar i och kring Benidorm. Perfekt för dig som tycker om att cykla.

Inkvartering på Apartamentos Terralta, en trivsam anläggning med 3-nycklar beläget i ett lugnt bostadsområde i den backiga delen av Benidorm där höghusen lyser med sin frånvaro. Lägenheterna består av en eller två sovrum med vardagsrum och köksavdelning fördelat på fyra byggnader. Hiss finns.

Avresa från Stockholm den 1-24/11, 2015             Pris 8 500 kr

Avresa från Göteborg den 4-25/11, 2015               Pris 7 900 kr

Priset inkluderar: Flyg Göteborg eller Stockholm-Alicante t/r, transfer från/till Alicante flygplats, inkvartering i 21 eller 23 nätter del i lägenhet med 1 sovrum. Stadsrundtur till fots i Benidorm, en dagstur med buss, välkomstdrink, 2 incheckade väskor, 1 handbagage, skatter och avgifter. Svensktalande representant som besöker hotellet och medföljer på utfärderna.

Kontakta Bea Bengtsson på mail, bea@hummingbird.se.

Telefon: + 46 (0) 70 797-6485 Beställ utförligt program.