Den ”dejliga” lilla storstaden på andra sidan sundet

Det händer mycket i Köpenhamn. Vi på Hummingbird tog med våra systerföretag dit på vår senaste konferens! Vi bodde och konfererade på Arp Hansens Hotel Island vid vattnet och passade på att ta en rundtur i stan där vi bl a besökte fristaden Christiania. Vi fick dessutom prova på något riktigt danskt och tillverkade våra egna smörrebröd! Mycket uppskattat.

Vi har nyligen haft ett antal specialgrupper i Köpenhamn som bl a studerat stadsplanering, studentbostäder, parker och den offentliga mötesplatsen mm. Här finns mängder att se och lära – en aldrig sinande källa till inspiration! Vår specialguide har kontakter och tar oss med till platser du inte hittar själv – till fots eller med cykel!

Danska kriminalserier är ett fenomen i tv-världen och kallas Nordic Noir. Det sägs, trots detta, att danskarna är världens lyckligaste folk. Kanske är det för att de har världens godaste mat. En konferens i Köpenhamn kan kombineras med en middag på ”Noma” som tre år i rad blivit utsedd till världens bästa restaurang. Vill man ha något enklare, ta ett smørrebrød på en uteservering i Nyhavn!

Till Köpenhamn tar man sig smidigt med flyg eller tåg.

Prisexempel från 4.900 kr per person

Flyg/tåg, 2 nätter i delat dubbelrum på konferenshotell samt ankomst- och avresetransfers.

(pris baserat på minimum 20 personer)

Skicka Förfrågan