Los Angeles – Drömmarnas stad!

En fascinerande, glittrande och mångkulturell stad – inte lik någon annan men ändå väldigt bekant. Hit har många – gamla som unga – kommit med stora drömmar för att söka lyckan inom framför allt film- och nöjesindustrin. Utbudet av spännande och minnesrika upplevelser är näst intill obegränsat!

Ta del av filmproduktionen i Universal Studios, en ”stad i staden” med angränsande tema/nöjespark. Gå på kändisspaning i Hollywood – populärkulturens vagga. Strosa omkring bland de exklusiva villorna i Beverly Hills – kanske får du en skymt av ett eller annat känt ansikte! Testa på vågsurfing i coola Venice Beach – mysig och väldigt avslappnad atmosfär vid stranden. Eller varför inte en cykla utmed kusten till mysiga Santa Monica…?

Som förstagångsbesökare kan Los Angeles upplevas som svår att greppa- den är stor och utspridd och utan något ”riktigt” centrum. Men LA är en fascinerande, glittrande och mångkulturell stad – inte lik något annat jag har upplevt… Behagligt klimat året runt, vajande palmer, närhet till hav och strand, exklusiva shoppinggallerior och mer prisvärda outlets, häftigt restaurangutbud och mångfald gör att detta är en stad jag mer än gärna besöker snart igen!

Norwegian flyger direkt från Stockholm till Los Angeles flera gånger i veckan under säsong.

Prisexempel från 10.990 kr per person

Direktflyg från Stockholm t/r, 3 nätter på mellanklasshotell, en heldagskonferens samt transfer

(pris baserat på minimum 20 personer)

Skicka Förfrågan