Är du vår nästa kollega?

Hummingbird Grupp & Konferens söker kreativ projektledare

Oavsett om kunduppdraget handlar om en mindre ledningskonferens eller en kick off vid en större företagsfusion så har du känslan att översätta kundens behov till upplevelser. Och oavsett om uppdraget sker i Berlin eller New York så är du van att hantera möten och evenemang runt om i världen. Våra kunder förväntar sig något utöver det vanliga och vi tror att du gillar den där extra utmaningen i uppdragen.

Hos oss kommer du att få jobba med riktigt kul och spännande kunduppdrag. Utöver bra villkor och en flexibel arbetsplats kommer du att bli belönad med inspirationen från ett riktigt vasst team av nio kollegor plus ytterligare 50 kollegor på systerbolagen.

Vi håller till på Gibraltar Herrgård i centrala Göteborg. Här sitter vi tillsammans med våra sju systerbolag. Det surrar av entusiasm och det hörs glada tillrop mellan de gamla charmiga träväggarna som spikades upp redan år 1840. Systerbolagen är Hummingbird Lifestyle Travel, Prima Travel, Croatia Yacht Club, African Tours & Safaris, Scuba Travel och Invictus Travel & Training.

Din profil
Du har energi och delar gärna med dig av den till kollegor och kunder. Du är en problemlösare som ser möjligheter och tar ett stort eget ansvar. Du är van och trivs med att arbeta mot uppsatta mål. Och vi tror att du letar efter en arbetsplats där du kan vara med och påverka, där din insats spelar stor roll.

Kvalifikationer
Vi vill att du har:

  • Erfarenhet av försäljning och projektledning av grupp & konferensresor
  • Bra destinationskunskap
  • Arbetat med Amadeus och/eller i Antares

Omfattning
Tjänsten är tillsvidareanställning på 80-100% enligt överenskommelse.

Tillträde
Intervjuer sker löpande.

Kontaktperson
Ansökan skickas till anna@hummingbird.se. Har du frågor om tjänsten, kontakta Anna Lorin på telefon 0766-454155.
Web www.hummingbirdkonferens.se