Det personliga mötet kommer alltid att driva oss

 

Det är en omvälvande tid för oss alla, inte minst för oss i event- och resebranschen. Vi är vana vid snabba puckar och mycket jobb för att få våra kunder och uppdragsgivare att känna den där wow-känslan. Just nu är ingenting sig likt, hela världen är i en svår situation som vi alla påverkas av.

Det personliga mötet

Hummingbird brinner för det personliga mötet mellan människor och nu avråds vi från att mötas. Det är en utmaning men vi kommer att lösa detta och vi vill snart träffa er och fortsätta vårt samarbete för att fortsätta hjälpa våra kunder att bygga relationer och skapa framgångsrik kommunikation med upplevelser och möten.

Boka om istället för av

De allra flesta av våra event- och konferenskunder som skulle ha rest nu i vår har valt att boka om till hösten istället för att ställa in den. Det är vi är mycket glada för. Dels för att vi vet att det kommer att finnas ett stort behov av det fysiska mötet och att planera framåt efter denna tumultartade period. Dels för att det är så mycket mer tillfredsställande att få leverera än att ställa in.

Öppet köp och attraktiva priser

I spåren av Coronakrisen ser vi nu hur många av våra leverantörer lättar på sina villkor vad gäller förskottsbetalningar. Vi ser också att det kommer in flyg- och hotellpriser som ibland ligger rejält lägre än tidigare.

Vi hör från flera håll att man försiktigt börjar drömma och prata om att resa igen, undra när det är dags och var man skulle kunna tänka sig åka. Vi har många lösningar och förslag på den frågan; Norden, Norra Europa och Baltikum ligger nära och lättillgängligt och kanske blir det valet för nästa konferensresa. Vi får se!

Kontakta oss gärna så kan vi prata om hur ni tänker och hur vi kan hjälpa er!

Vi finns för er

Vårt fokus just nu är att möta denna snabbt föränderliga situation och använda tiden till att utveckla våra mötes- och upplevelsekoncept för att möta era behov och önskemål inför hösten och 2021.

När vardagen återgår till det normala står vi redo att ta hand om alla ombokade konferensresor och hjälpa er att skapa nya.
Har ni frågor och funderingar så kontakta oss mer än gärna!

Livsviktiga resor

Vår koncern-VD Ulf Hansen har skrivit en artikel om varför resor kan vara livsviktiga.

Läs artikeln här!

________________________________________________________________________________________________________________________

 

Några Hummingbirds på skridskor i Central Park, NYC i februari 2020