Får vi lov?

Vi på Hummingbird Grupp & Konferens har länge varit bortskämda med att våra kunder hör av sig till oss för hjälp och tips inför konferenser och specialresor. Nu vill vi bli bättre på att höra av oss till DIG – och förse dig med nyheter och godbitar från ”vår värld”. Du läser just nu vårt första nyhetsbrev – plötsligt händer det!

Kika in på vår nya hemsida, där kan du hitta ett 40-tal spännande konferensresor! Det kommer mera…

Varmt välkommen!

Jurmala – badorten som lockar året runt

Vi på Hummingbird blev nyfikna och reste dit – en mycket trevlig ny bekantskap!
Jurmala är en mysig liten stad, bara 1,5 från Lettlands fina huvudstad Riga och 15 km från flygplatsen. I Jurmala får man mycket för pengarna – en helgkonferens inkl direktflyg, transfer, två nätter med halvpension på 4* spahotell från ca SEK4.000/person! Läs mer här!

Glad sommar!

Så här i soliga juni kan vintern kännas väldigt långt borta – men det är hög tid att planera nästa års konferensresa!

Ta med kollegorna på en skidkonferens i italienska Courmayeur, franska Chamonix eller schweiziska Villars! Kort, smidig transfer till alla orterna från Genève, bra skidåkning och kreativ miljö.
Hör av dig så tar vi fram förslag!

Glad midsommar!
Hummingbird Grupp & Konferens
Bea, Boijan, Erika, Ewa, Flora, Jessica & Ulf

Vi på Hummingbird Grupp & Konferens är helt specialiserade på konferens- och specialresor. Resor utöver det vanliga. Vi har en gedigen erfarenhet och kunskap här i huset, ett fantastiskt kontaktnät och en förmåga att komma bakom kulisserna. Vi tar vara på destinationens pärlor och lyfter fram det som verkligen intresserar deltagarna. Vi har passion, lust, engagemang och glädje!
Verksamheten startade 1947, fast vi som jobbar på Hummingbird är något yngre…