Miljöarbete

Hummingbird har valt att på flera sätt aktivt vara med och bidra till en bättre värld.

Sedan 2017 är vår interna verksamhet helt klimatneutral och från januari 2019 klimatkompenserar vi 100% av alla våra kunders resor.
Läs mer om vår klimatarbete här.

Vi har ett flerårigt engagemang och stöttar WWF genom att agera Vänföretag.

Vi stödjer internatskolan Kiotani utanför Nairobi i Kenya där vi har donerat grundplåten till en solcellsanläggning i skolans nya matsal. Det betyder att barnen får ljus efter mörkrets inbrott. De kan läsa läxor, spela spel och umgås, utan att behöva bära omkring fotogenlampor. Dessutom förser anläggningen köket och tvättstugan med varmt vatten. Det ger renare kläder och sängkläder och bättre hygien i köket! Du kan läsa mer om projektet här!

Via våra systerföretag stöttar vi även olika sociala projekt i Sydafrika.

Klimatkompensera för konferensresan

Är du nyfiken på hur vi gör för att vara ett klimatneutralt företag, hur klimatkompenseringen för er konferensresa går till eller vilka projekt vi valt att investera i?  Klicka här!

Vi hoppas att fler företag följer vårt exempel och blir klimatneutrala samt att fler bolag i vår och andra branscher tar ansvar och klimatkompenserar för de utsläpp som verksamheten innebär.

På nedan länkar kan du läsa mer om vårt klimatarbete:

Vi på Hummingbird Grupp & Konferens är helt specialiserade på konferens- och specialresor. Resor utöver det vanliga.
Vi lyfter fram det som verkligen intresserar deltagarna. Det gäller såväl valet av resmål som vilka aktiviteter, guider och konferensmiljöer vi föreslår.

Läs mer om vårt miljöarbete:

KONTAKTA MIG


Prenumerera på vårt nyhetsbrev