Sveriges mest nöjda konferens och event kunder

Sedan vi började mäta kundnöjdheten för drygt 10 år sedan har vi fått ett betyg av våra kunder där årsgenomsnittet varit mellan 4,6 och 4,9.
Med mer än 100 genomförda event, konferensresor och studieresor varje år är vi väldigt stolta över vår höga lägstanivå. Samtidigt är vi ödmjuka för att varje nytt arrangemang innebär nya utmaningar. Stolta men medvetna om att vi alltid måste vara på tå.

Nedan kan du läsa några kundomdömen och kommentarer från våra kunder.

Hummingbird på konferensresa i New York, februari 2020

Att samarbeta med Hummingbird är smidigt och roligt från start till slut. Att ha en resebyrå som bryr sig om företaget och värdesätter våra behov är enligt mig det viktigaste när man ska planera en företagsresa och detta är verkligen något som Hummingbird gör. Alltid snabb återkoppling, flexibla lösningar och gedigen research om resmålet har gjort att jag har känt mig så trygg genom hela planeringsfasen och under resans gång.

Det finns ingenting Hummingbird inte kan lösa! /Febe S

Då är alla hemma välbehållna efter en fantastisk studieresa med konfererande, studiebesök av flytten av Kiruna och vandring till Kebnekaise som även innehöll ett besök på Sveriges högsta topp! Ett minne för livet!

Karlanders AB

En fantastisk konferens – En av de absolut bästa konferensresor vi har gjort!
Allt från offertarbetet, med att analysera våra behov till genomförandet i Båstad. Det kunde inte ha blivit bättre, det gav mycket energi.
Aktiviteterna var perfekt avvägda. Roliga, intressanta och spännande. Framförallt inte med den tidshetsen som vi ibland har råkat ut för.
Hummingbird var en strålande duktig leverantör. Middagen på Norrvikens Trädgårdar kan ha varit den bästa någonsin. Omgivningar- Jag inser att jag har befunnit mig för lite i Båstad/Bjärehalvöns-området. Detta gav mersmak för Sverige.

Vi kommer med all säkerhet ge Hummingbird chansen igen!

Hans

Karin och Linda på Hummingbird var till fantastisk hjälp att skapa en underbar konferensresa till Schweiziska alperna för oss på Kundo. Ända från offertarbetet till hemresa ledde de oss i processen på ett superproffsigt sätt och alltid med stor glädje och energi! På plats nere i Alperna var Linda en perfekt guide och stöd till oss, vilket bidrog mycket till att konferensen blev så uppskattad bland alla kollegor.

Jonatan

Skidkonferens i Schweiziska alperna

Kvällstransfer – Malta style

”Med värme i hjärtat av tacksamhet över vårt fantastiska samarbete vi tänker tillbaka på alla underbara minnen från vår jubileumsresa på Malta. Det har varit ett kul och bra år och ett riktigt bra event, flera kollegor säger att det var det bästa jubileet ever! Vi trodde inte det var möjligt att toppa bussarna, så kommer veteranbilarna.

När det är dags för nästa event vill vi absolut jobba med Hummingbird igen. Vi är ett dream team!”

Jubileumsresa 2019

”Vi får tacka er för en strålande resa och all hjälp på vägen dit!
Tror jag talar för alla när jag säger att det känns mycket bra att vi valde att resa med er.
Helhetsintrycket var mycket positivt och alla var nöjda. Fantastisk med servicen från er. Snabba och bra kontakter under planeringen och inför resan. Vi kommer med all säkerhet att använda er igen vid kommande studiebesök!”

Studieresan 2019

”Det är med ett leende på alla våra läppar som vi kan se tillbaka på vår senaste konferensresa till schweiziska alpbyn Villars. Resan och hela programmet arrangerades av Karin och Anna på Hummingbird tillsammans med en resegrupp hos oss på XLENT. Våra intryck av Karin och Anna på Hummingbird är mycket positiva. Professionellt hanterat av vårt önskemål, kreativa förslag som gav vår konferensresa en extra guldkant och framförallt mycket skratt och glädje i hela processen från idé till sista bussen hem. Vi kommer med all sannolikhet att vilja konferera igen och Hummingbird känns som den naturliga samarbetspartnern för dessa typer av aktiviteter. Ni som inte provat Hummingbird tycker jag skall ge dem en chans – det är dom värda!”

Hälsningar
XLENT

”Jag och mina arbetskamrater är nyligen hemkomna från Malta, där vi har haft konferens med hela företaget. Vi har haft det mycket trevligt allihopa, med bra väder, bra restauranger, bra hotell, samt en utmärkt guide. Jag har rest mycket i mitt liv, men detta var nog bland det bästa jag varit med om.

En store eloge, till Hummingbird.  Alltid glada och trevliga, snabba beslut och utmärkt uppföljning på alla mina frågor.

En sak är säker, när vi skall resa igen, då blir det med Hummingbird, den saken är klar.
Ett stor TACK, till alla inblandade och jag hoppas vi hörs igen.”

Vänligen
Åtvidabergs Takvåningar

”Från det första samtalet med Er så har allt stämt över förväntan. Alla tips om hotell, aktiviteter och restauranger var superbra. Att Ni har partners på plats som assisterar med allt, gjorde resan till den bästa konferensresan som jag arrangerat/deltagit. Samtliga 53 anställda instämmer med mig! Till nästa konferensresa väljer vi återigen Hummingbird!”

//Valpuri

Hummingbird på konferensresa i Alicante, juni 2019

Vandring på Hvar, Kroatien 2019

”Nyss hemkomna från en mycket lyckad kickoff i Dubrovnik vill jag tacka Hummingbird för ett alltigenom proffsigt genomförande. Trevlig, engagerad, kunnig och personlig rådgivning i allt från val av resmål till planering av busstransporter gav oss ett perfekt upplägg på resan. Ett genomförande med mycket kunnig, trevlig och extremt serviceinriktade personal på plats garanterade ett lika perfekt genomförande. Vi har använt Hummingbird förr och kommer säkert att göra det igen. Det är så här man vill att det ska funka med samarbetspartner.”

Hälsningar
Paues Åberg Communications AB

”Vi hade jätte trevligt på Malta. Bra planering med flygtider, roliga aktiviteter och god mat. Alla var nöjda. Ska inte glömma reseledarna som var trevliga och duktiga att ta hand om oss. Hotellet var bra också, bra läge , rent och trevligt. Vill passa på och även tacka Staffan för ditt engagemang och ditt tålamod för planering av denna resa.”

Med Vänliga Hälsningar
BYGGSAMORDNARE I SVERIGE AB

”Vi får tacka er för en strålande resa och all hjälp på vägen dit!
Tror jag talar för alla när jag säger att det känns mycket bra att vi valde att resa med er.
Helhetsintrycket var mycket positivt och alla var nöjda. Fantastisk med servicen från er. Snabba och bra kontakter under planeringen och inför resan. Vi kommer med all säkerhet att använda er igen vid kommande studiebesök!”

”Tack för fina dagar på Mallorca! Det var ett bra upplägg med bra hotell, bra restauranger och roliga aktiviteter. Samarbetspartners på plats hade inte kunnat bli bättre. Alla som var med på konferensen har verkligen uttryckt hur lyckat allt var och det som det pratats mest om var katamaranen och vingården. Strandaktiviteten var bra, men det blev mycket kamp….vi är många vinnarskallar här på firman!”

”Vi har haft det toppen i Berlin och är mycket nöjda med allt. Studiebesöken var några av de bästa vi varit på. Patrik och Annika gjorde verkligen en bra insats och allt flöt på. Alla var mycket nöjda och glada! Tack snälla! Så efter sommaren är det dags att börja att planera för nästa års studieresa”

//Susanna

Humming Beach Games på konferensresa i Alicante, juni 2019

Humming Walk&Talk på vår egen konferensresa i Alicante med Intoit Travel Group, juni 2019

”Allt fungerade perfekt. Alla kunderna var nöjda och vinturen på lördagen var riktigt bra. Anne, guiden, var fantastiskt duktig och visste det mesta om vinområdena och olika viner. Att vädret dessutom var helt fantastiskt med 28-29 °C på dagarna och 23-25 °C på nätterna gjorde ju inte upplevelsen sämre. Jag hade nog tur med kunderna också. De var överlag bara positiva och hade lätt till skratt, vilket ju ofta ger en bra ger en bra stämning. Tack för att ni fixat en så välplanerad tur! Än en gång tack för all er hjälp.”

”Citerar flera av deltagarna på Islandsresan. ”Den bästa resan vi någonsin gjort”. Räcker det?”

”Vill tacka för den fantastiska resan till Bilbao. Vi är så nöjda o glada. Du är en otroligt duktig guide. Lugn o samlad o mycket kunnig. Dessutom: vilket trevligt gäng, vilken mat o vilka viner! Ja vad kan man mer sig önska? Jo att få följa med på fler resor som ni arrangerar!”
Stort tack
Birgitta o Lars S.

”Nu har jag landat efter turen till Lyon. Allting fungerade alldeles utmärkt och våra gäster var fantastiskt nöjda – transporter, mat, boende etc.”

”Stort tack för en toppenfin resa. Ni hade på pricken fått ihop ett program som infriade – och överträffade – mina förväntningar.
Samtliga guider var till vår stora belåtenhet. Vi fick tom kaffe hemma hos Asser”

Stort tack // Arne

”Ett jättestort tack för en härlig Berlinresa som gick så bra på alla sätt. En underbar stad att vistas i. Känner att jag nog vill ta med mig kära maken dit någon gång. Det finns inte ord nog för hur skönt det var att ha dig där i Berlin. Kunde koppla av så mycket det gick. Allt klaffade precis så som jag hade tänkt mig och alla var så nöjda. Som jag sa i lördagskväll så var det extra roligt att få samarbeta med dig. Och framförallt få träffa dig på plats. Om du vill – så vill jag gärna samarbeta med dig i framtida resor för allt stämde så bra.”

”Vi hade riktigt bra dagar i London. Vi är mycket nöjda med båtfärden på Themsen, rundturen på Docklands, We will Rock you, Maggie Jones och Paramount Bar, vi är mycket nöjda med resan!”

”Tack – vi hade fantastiskt bra (och roligt). Båda aktiviteterna var väldigt uppskattade och vi har många fina minnen med oss hem. Tack för hjälpen! Jag kommer höra av mig till dig när det är dags för nästa resa!”

”Jag har bara hört positiva ord om vår konferensresa till Dublin. Flera kollegor har sagt att detta varit ”Helt klart bästa konferensresan ever!” Vi har känt oss som VIP gäster hela tiden och hade väldigt roligt på våra aktiviteter. Vi blev omhändertagen på bästa sätt, från det att vi blev hämtade på flygplatsen till att vi blev avsläppta där igen. Ja, vi har helt enkelt bara bra att säga om vår resa. Du har varit helt otrolig. Tack för all hjälp!!”

”Vi hade det jättebra i Skottland och var verkligen nöjda med hotellet, skönt att ha gångavstånd till det mesta. Vi hade dessutom tur med vädret och solen sken:) Tack för hjälpen och jag kontaktar er nästa år igen när det blir dags för vår nästa kontorsresa.”

”Det gick jättebra alla var nöjda och belåtna med Edinburghresan.
Guldkanten på hela resan var Annika guiden hon var helt suverän den bästa som jag träffat på någon resa tidigare.”

”Vi har haft en helt fantastiskt resa till Saalbach!
Den blev bättre än vi någonsin kunnat föreställa oss!! Vilka fantastiska guider vi hade i Therese och Per!
Stort tack Hummingbird för ett fantastiskt arrangemang och upplägg!”

”Tack för en underbar mat- och vinresa till Italien som ni har sytt ihop åt oss. Vi är mer än nöjda. Vi har ätit gott och druckit många goda viner, både på provningarna och till lunch och middag. Guiden Leif var både kunnig och trevlig. Fixade allt åt oss. Jag rekommenderar det här upplägget även till andra grupper. Återigen tack så mycket!”

”Vi hade en mycket trevlig vistelse i Dublin.
Bra mix på aktiviteter, bra läge på hotellet och Martin gjorde ett bra jobb (skön humor)!”

”Tack så jättemycket fört er professionella insats med att planera studieresan till Dublin. Den blev jättebra. Återkommer absolut nästa gång vi ska planera något liknande.”

”Tack för en jättelyckad resa till Dublin!
Vi fick ju ihop det riktigt bra! Alla nöjda tror jag. Vi gick över 100 000 steg – så det kompenserade kanske lite av den jättegoda maten…?”

”Phuu! Hemma igen gen efter en riktigt trevlig helg! Härmed delar jag ut stora ”A” till dig för mycket bra arrangemang i Stratford, Stiligt Boijan! Allt var bra t.o.m vädret, sol och tillräckligt varmt för att sitta ute och ”gotta” i sig en Irish Coffe! Mmmmmm.”

”Det var kanon och ALLA tackade för en fantastisk weekend i London. Perfekt! Tack för hjälpen.”

”Det blev en kanonresa även denna gång. Alla var jättenöjda.
Tack och släpp inte er kontakt i St. Petersburg.”

”Så var vi hemma och tillbaka till vardagen men med minne av en jättebra resa. Allt har fungerat perfekt, från förfrågan i november ifjol till genomförd resa. Ni hittade exakt rätt resealternativ för oss, hotellet, området ja allt var jättebra. Du har varit bra på att hålla kontakt, ge utförliga instruktioner och besvarat alla mina frågor snabbt och utförligt vilket jag är tacksam för. Ni är den bästa researrangör jag haft att göra med vilket är ett bra betyg.”

”Vi ber att få tacka för ett väldigt trevligt upplägg i Dublin som blev hellyckat och mycket uppskattat av alla.”

”Jag vill framföra ett stort tack för det program med hotell och restauranger mm som ni ordnat för vår studieresa till Berlin. Vi vill också rekommendera guiden för andra resenärer, han är utomordentligt bra!”

”Vi är väldigt nöjda med resan till Edinburgh – du har gjort ett kanon jobb! Det är inte omöjligt att ni får hjälpa oss med fler resor framöver :-)”

”Vi hade ett möte häromdagen där vi pratade om konferensresan till Mallorca. Vi är alla så grymt nöjda med hela upplägget och vi har fått 3,9 av 4 i totalbetyg av konsulterna, så det kan inte bli så mycket bättre än så här”

”Stort tack för en mycket trevlig vistelse i Lissabon, där allt fungerade super – som vanligt när ni är inkopplade! Flyget, transfer, hotellet och för att inte tala om guiden, en stjärna, var mycket bra! Hotellet tog hand om oss och vi fick en god middag med bra viner.”

”Ett sort tack för ett fantastiskt arrangemang i Berlin. Jens var nog den bästa guide som jag haft på en konferensresa – sakkunnig – allmänbildad – trevlig. Ja han har alla goda egenskaper. Och restaurangerna var toppen!”

”Tillbaka till vardagen. Vi har haft en mycket bra vecka i Valpolicella och alla är helnöjda. Hotell Cá dei Maghi var mycket trevligt, framförallt ägarinnan Giovanna, vilken underbar person som gav oss flera fina tips på sevärt. Vi har sett och gjort allt vi planerat; Lago di Garda med Sirminione, rundturer i Valpolicella med besök på vinmuseum och vingårdar, Verona, Venedig, Modena med besök på Ferrari-museet i Maranello och lite till så vi är som sagt nöjda. Jag vill tacka er för ett bra förslag på resmål samt fortlöpande kontakt med uppföljande information, allt har fungerat perfekt utan några överraskningar. Jag kommer att rekommendera er som researrangör och återkommer om det blir fler resor till Italien vilket är troligt. Tack!”

”Vi är mycket riktigt mycket nöjda med konferensen i Dublin. Tackar för all hjälp. Lite guidning och besök på Guiness direkt vid ankomst var ett bra koncept.”