Vad händer till hösten?

Vandringskängor MallisKonferenstrender 2016
På den traditionella konferensresan fastnar man ofta i konferensrummet och tappar dynamik och gemenskap.
Det finns en myt att det blir för mycket nöje över en konferensresa till utlandet. Vi menar att utomlands – eller snarare utomhus – är det lättare att komma nära varandra och släppa loss kreativiteten. Man umgås och möter varandra på en helt annan nivå och skapar gemensamma minnen för livet. Läs mer.

Mallorca kajaker small1Mallorca – alltid aktuell klassiker
Mallorca fortsätter att ligga i topp för konferens utomlands. Både hos oss och våra kunder. Mallorca fungerar fint året runt och utbudet är stort – såväl hotell och aktiviteter som restauranger. Bo mitt i pulsen i Palma eller lite lugnare vid havet. Jessica är uppdaterad, hon var nyligen där med en grupp!
Prisexempel 3 nätter, del i dubbel 4*, flyg och transfer från   ca 6.750/person. Läs mer.

Kollegor på båtSegla umgås och njut i Kroatien
Konferens på segelbåtar i Kroatien! Lär känna dina kollegor, kom nära naturen och den vackra skärgården, hitta inspiration och lär er segla tillsammans med våra egna skeppare. Den ultimata formen av teambuilding!
Prisexempel 3 nätter all inclusive, med transfer och flyg från SEK9.900 beroende på säsong. Läs mer.

Följ oss på Instagram
Nu kan du enkelt följa vad vi och våra kunder har för oss!
#hummingbirdkonferens

 Varmt välkomna att höra av dig till oss!
önskar Hummingbird Grupp & Konferens
Anna, Bea, Erika, Ewa, Flora, Jessica & Ulf
Vi på Hummingbird Grupp & Konferens är helt specialiserade på konferens- och specialresor. Resor utöver det vanliga. Vi har en gedigen erfarenhet och kunskap här i huset, ett fantastiskt kontaktnät och en förmåga att komma bakom kulisserna. Vi tar vara på destinationens pärlor och lyfter fram det som verkligen intresserar deltagarna. Vi skapar passion, lust, engagemang och glädje! Verksamheten startade 1947, fast vi som jobbar på Hummingbird är något yngre…